logo

Venray

0478 514000

Boxmeer

0485 571713

Overige producten

Naast orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen en steunzolen bieden we ook andere producten aan voor uw voetklachten.

Aangepaste confectieschoenen

Met een kleine aanpassing aan uw normale schoen kunnen we grote verschillen maken. We maken een aanpassing aan de binnenkant van de schoen, aan de hak of aan de zool, zonder het uiterlijk van de schoen te veranderen. We zetten dit o.a. in bij beenlengte verschil, overbelastingklachten, (lichte) stand afwijking of pijn in de gewrichten.

U kunt uw eigen schoenen meenemen, zodat we uw schoenen kunnen aanpassen. Ook is het mogelijk om bij ons confectieschoenen te kopen, we bieden de volgende merken:

Verbandpantoffels

Bent u onlangs geopereerd aan uw voeten? Of heeft u last van oedeem? We meten u graag orthopedische verbandpantoffels aan. Ze bieden veel comfort, een uitstekende zool, een fijn voetbed. De verbandpantoffels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. U kunt ze tijdelijk dragen, totdat u weer schoenen aan kunt.

Orthopedische veiligheids- en werkschoenen

Orthopedische veiligheidsschoenen

Gecertificeerde veiligheidsschoenen gemaakt volgens kwaliteitseisen door onze gecertificeerde partner Neskrid. De schoen ontwikkelen we volledig naar wens. Zo kunnen we bijvoorbeeld een stalen- of aluminium neus en/of een stalen zool verwerken in de schoen.

Orthopedische werkschoenen

De orthopedische werkschoen is een paar orthopedische schoenen naar keuze: speciaal voor u gemaakt om mee te werken in beroepen waar geen gecertificeerde veiligheidsschoenen vereist zijn.

Meer informatie over orthopedische veiligheids- of werkschoenen

 • Aanvraag
  Wij zorgen voor de aanvraag bij uw zorgverzekering. Afhankelijk van uw zorgverzekering hebben we een verwijzing nodig van uw huisarts, orthopedisch chirurg, revalidatie arts of reumatoloog.
 • Afspraak
  Tijdens de eerste afspraak maakt u kennis met onze orthopedisch schoentechnicus. We bespreken uw voetproblemen, wensen en stijl.
 • Aanmeten
  We meten uw voeten nauwkeurig. Dit doen we door een gipskopie van uw voeten te maken. Ook maakt u een keuze in het soort schoen, de kleur, de leersoort en de gewenste bescherming.
 • Passen
  U komt bij ons een proefmodel passen, de passchoen is gemaakt van een plastic folie. We kunnen zien of de vorm en de maat kloppen. Ook kunt u aangeven of de schoen nog ergens wringt.
 • Ophalen
  Na 6 weken zijn uw orthopedische veiligheids- of werkschoenen klaar. We bekijken samen of de pasvorm optimaal is. We zijn pas tevreden als u dat bent. 

U komt in aanmerking voor een paar orthopedische veiligheids- of werkschoenen wanneer u in loondienst bent.

Via het UWV kunt u een vergoeding aanvragen voor uw orthopedische veiligheids- of werkschoenen. U heeft daarbij een schriftelijk bewijs nodig dat u in uw privé situatie ook (semi-)orthopedische schoenen draagt. Daarnaast heeft u een verwijsbrief van uw specialist en een offerte van Ewalts Orthopedische Schoentechniek nodig.

Kunnen we iets voor u betekenen?

T 0478 514000
E info@ewalts.nl
Binnen 1 week de eerste afspraak

Binnen 1 week de eerste afspraak

Eén vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt

100% Nederlands product

100% Nederlands product

Meer dan 40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring

Gecertificeerd door SEMH

Gecertificeerd door SEMH

© 2023 - Ewalts Orthopedische Schoentechniek
Created by LR Internet